Friday, October 29, 2010

Entah apa-apa . .

http://3.bp.blogspot.com/_Gdv8WSZzxVg/S7t9IBW1hQI/AAAAAAAAAJY/NBPgQW4sE8M/s400/gambar-foto-lucu-motocross.jpg

Ahaaa. . kisah apa ni ? hehehe. . . aku nk cerita la skit apa yg aku lalui kelmarin apabila sampai di Kuala Lumpur. First of all, alhamdulillah, aku selamat sampai juga dkt Hentian duta pada jam 4.45 pagi. awalnyeee. . awal x awal, kena laa tunggu sampai jam 6 pagi. sebab tambang teksi sebelum jam 6 pagi double kalau x silap. tapi lagi mahal la.

So tunggu je la. . . tup. . tup . . azan subuh berkumandang pada jam 5.40 pagi. so aku pergi la ke surau dkt situ yg kecil lagi x convenience. hahaha. . byk songeh btul aku ni. hehe. . waktu tu ada 3 org lain dlm surau tu nak tunaikan solat subuh. masing2 asyik tunding jari pada org lain minta jadi imam. at last, salah sorang tu kata , "saya solat dahulu laa yeee. . . nak cepat ni ". dia solat dulu sorang2. . ada sorang pakcik ni pula kata, "ehmm. . tak apa la. kita tunggu dulu. kejap lagi ada la org lain dtg " .

Monday, October 11, 2010

Heii. . Why Silence ??

http://ordinaryguy92.files.wordpress.com/2010/10/101010.jpg?w=300

Hehehe. . . sudah lama benar aku tak coretkan apa2 dkt blog aku ni. . rasanya hampir 4 bulan ! ! Tu dia. . . lama giler ! huhu. . kenapa begitu dong ? Busy sgtkah ? Ermm. . . sorry, the answer is not available. keh33. . .

Actually, aku dibelenggu sedikit problem. . . . apa dia ? sorry again . . it is not to be told ok ! ! So, what to be written in this post ?  Ahaaa. . brsempena tarikh yg unik ni - 10.10.10 - aku nk bercerita skit la perihal diri aku yg unik ni. hahaha. .

Heii. . .percaya x klau aku gtau yg aku pernah guna lebih 10 no hp ? ? Haaaa. . mesti x prcaya kan ? Tul yg aku kata keunikan diriku ni. hehehe. . hakikatnya mmg aku pernah guna lebih 10 nombor tahu x ! !

Mungkin ada yg trtanya2 pula, apasal bnyak bebenor no yg gue guna . . ? Yg ni x ada jawapan . . Sbb aku ni mmg minat bab nombor2 ni. Well , aku ni kan terlalu fanatik dgn maths so mmg obsess la dgn nombor2 ni. asal jumpa no elok skit, beli. pastu jumpa yg lagi elok, beli lagi. pastu teringin guna operator yg lain, beli lagi. tu yg at last smpai bnyak tu.